Spring Valley House by StudioMET

3 years ago by in Architecture, Art & Design, Design

Spring Valley House by StudioMET:

“Built for a young family who decided to put some roots in Houston after traveling the world, this house in Spring Valley was designed to preserve the large sheltering oak tree in the central courtyard.

The glass wall in the open kitchen/dining/living room offers views of the tree, lawn and pool. A summer kitchen, outdoor dining room and pool cabana add another layer of outdoor living to the house.

The first level master suite includes a view of the pool while the upper level houses the secondary bedrooms and a small study.”

Spring-Valley-House-01-850x567

Spring-Valley-House-02-850x567

Spring-Valley-House-03-850x567

Spring-Valley-House-04-850x567

Spring-Valley-House-05-850x850

Spring-Valley-House-06-850x567

Spring-Valley-House-07-850x567

Spring-Valley-House-08-850x567

Spring-Valley-House-09-850x567

Spring-Valley-House-10-850x567

Spring-Valley-House-11-850x567

Spring-Valley-House-12-850x850

 

via Homedsgn

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin

UA-34972506-1