Studio Seilern Architects x Views From the Kopje

2 years ago by in Architecture, Art & Design

The building is situated atop a granite rock overlooking the human-made  Dam. The area is, to say the least, breathtaking and awe-inspiring, and deserves a piece of architecture that renders homage to its setting and beauty.

The views and the drama of the granite cliff plunging into the dam are the inspiration for the concept, where the feeling of living within the rock is balanced with the 180-degree views to the East, North and West.

 

Gota-Dam-Residence-by-Studio-Seilern-Architects-010

Gota-Dam-Residence-by-Studio-Seilern-Architects-012

Gota-Dam-Residence-by-Studio-Seilern-Architects-016

Gota-Dam-Residence-by-Studio-Seilern-Architects-007

Gota-Dam-Residence-by-Studio-Seilern-Architects-006

Gota-Dam-Residence-by-Studio-Seilern-Architects-003a

Gota-Dam-Residence-by-Studio-Seilern-Architects-013

Gota-Dam-Residence-by-Studio-Seilern-Architects-002

Gota-Dam-Residence-by-Studio-Seilern-Architects-015

Gota-Dam-Residence-by-Studio-Seilern-Architects-001

 

 

Gota-Dam-Residence-by-Studio-Seilern-Architects-Plan-01

Gota-Dam-Residence-by-Studio-Seilern-Architects-Plan-02

Gota-Dam-Residence-by-Studio-Seilern-Architects-Plan-03

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin

UA-34972506-1